Education

Francois Guyon in stationshal

De Delftsche Opera Compagnie houdt aanstaande zaterdag vanaf 12.15 uur in de stationshal van Den Haag CS een repetitie van de opera Francois Gyon. De opera is geschreven ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van de stad Delft.

De Delftsche Opera Compagnie, opgericht door Krashna Musika, speelt een scène die zich afspeelt in een Delftse herberg. Omdat het station van Delft te klein bleek voor het evenement, is naar een groot station in de buurt uitgeweken. De opera gaat op 15 april in première in Theater De Veste.

De Delftsche Opera Compagnie houdt aanstaande zaterdag vanaf 12.15 uur in de stationshal van Den Haag CS een repetitie van de opera Francois Gyon. De opera is geschreven ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van de stad Delft. De Delftsche Opera Compagnie, opgericht door Krashna Musika, speelt een scène die zich afspeelt in een Delftse herberg. Omdat het station van Delft te klein bleek voor het evenement, is naar een groot station in de buurt uitgeweken. De opera gaat op 15 april in première in Theater De Veste.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.