Education

Betere stages in Phoenix

Het stageprogramma voor TU-studenten in de Amerikaanse stad Phoenix is uitgebreid. Naast McDonnelDouglas en Honeywell zijn nu ook Motorola, SG Thomson en Allied Signal geïnteresseerd in Delftse stagiaires.

Bovendien zijn deze bedrijven bereid de kosten te dragen van de reis, het verblijf, en vervoer. De gemeente Phoenix breidt zijn dienstverlening ook uit: die richt een informatie- en coördinatiepunt in. Het afgelopen jaar zijn acht studenten uit Delft in Phoenix geweest. Een TU-delegatie evalueerd onlangs ter plekke de contacten.

Het stageprogramma voor TU-studenten in de Amerikaanse stad Phoenix is uitgebreid. Naast McDonnelDouglas en Honeywell zijn nu ook Motorola, SG Thomson en Allied Signal geïnteresseerd in Delftse stagiaires. Bovendien zijn deze bedrijven bereid de kosten te dragen van de reis, het verblijf, en vervoer. De gemeente Phoenix breidt zijn dienstverlening ook uit: die richt een informatie- en coördinatiepunt in. Het afgelopen jaar zijn acht studenten uit Delft in Phoenix geweest. Een TU-delegatie evalueerd onlangs ter plekke de contacten.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.