Education

Vijf manieren om Delta online te lezen

Hongerig naar nieuws over de TU Delft, maar geen Delta magazine binnen handbereik? Ook online kun je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de universiteit en van algemeen onderwijs- en wetenschapsnieuws.

1. De website
1. De website

1. De website


Onze site delta.tudelft.nl wordt dagelijks geüpdatet met nieuws over de TU Delft en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en onderwijs. Daarnaast staan alle artikelen uit de papieren Delta op de site, zodat je ze makkelijk via social media kunt delen. De website is niet alleen goed te lezen op je desktop, maar ook op smartphones. Wil je het papieren Delta magazine liever als PDF of online-blader-editie lezen? Klik dan op de link rechtsboven op de homepage.

2. Twitter
2. Twitter

2. Twitter


Volg @tudelta om nieuwe berichten op de Delta website te zien zodra ze zijn geplaatst. Tussen het heet-van-de-naald-nieuws door tweeten we een selectie van de artikelen die in de papieren editie van Delta zijn te vinden. Je kunt ons ook vragen stellen of van tips voorzien via Twitter.

 

3. Facebook
3. Facebook

3. Facebook


Op www.facebook.com/tudelta vind je aankondigingen, mededelingen en nieuws dat vooral voor studenten interessant is. Ook vertellen we je wanneer de nieuwe papieren Delta weer op de campus te vinden is en wat erin staat.

4. Nieuwsbrief
4. Nieuwsbrief

4. Nieuwsbrief


Iedere maandagmiddag valt de Delta nieuwsbrief in je inbox, als je je tenminste hebt aangemeld via www.delta.tudelft.nl/aanmelden. In de nieuwsbrief praten we je wekelijks bij met een overzicht van alle artikelen die de afgelopen week op de website van Delta verschenen.

5. RSS feed
5. RSS feed

5. RSS feed


Heb je geen browser bij de hand, zit je niet op Twitter en is je tijdlijn op Facebook al vol genoeg, net als je mailbox? Dan zijn nieuwsleesprogramma’s zoals Feedly (web, iOS, Android) een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe content van Delta. Wil je alle berichten ontvangen, abonneer je dan op #/rss/nl/. Ben je alleen geïnteresseerd in bijvoorbeeld nieuws of wetenschap, abonneer je dan op #/rss/nl/news of #/rss/nl/science. Zo hebben de meeste categorieën op de website een aparte feed, te vinden door op het oranje icoon rechtsboven de overzichtspagina te klikken. 

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.