Campus

Studie Ontwijkende Activiteiten

Afgelopen jaar won Jan Siebelink met zijn boek ‘Knielen op een bed violen’ de AKO- én de Libris-literatuurprijs en bovendien ook nog eens de NS-publieksprijs.

In het boek dat wel 400 duizend keer over de toonbank ging draait het om het ultieme liefdesverhaal van een zoon die zijn vader probeert te begrijpen. Regisseuse Madeleine Matzer heeft een vlammend stuk van gemaakt met topacteurs als Wendell Jaspers en Cees Geel. Vrijdag is het toneelstuk te zien in Theater de Veste.
Als oprichter van Postmen is Postman al langer bekend, maar ook als soloartiest staat ‘The Anonymous Mis’ zijn mannetje. Tijdens zijn nieuwste theatershow staat de ex-man van rockchick Anouk ook nu weer garant voor een wervelende mix van hiphop, reggae en soul. De show wordt gedragen door zowel de herkenning bij zijn vorige hits, maar ook door de nummers van zijn nieuwste album. Vanavond is de rapper/producer in het Rotterdamse Theater Zuidplein te zien.
Na een periode waarin het wat minder ging; met als dieptepunt een opname in een afkickkliniek, gaat het nu weer helemaal goed met cabaretier Javier Guzman. Zijn drie (!) vorige shows waren een succes, met uitverkochte zalen als gevolg. In zijn nieuwste programma laadt Guzman zichzelf op voor een nieuwe en ongekende krachtmeting met ‘Por dios’. Maandag en dinsdag is de cabaretier te zien in Theater Pepijn in Den Haag.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.