Campus

Studie Ontwijkende Activiteiten

Wedstrijden en demo’s inline, boarden en BMX, maar ook breakdance battles en graffitischrijvers. Deze (autovrije) zondag houden twintig Delftse jongeren alweer de derde Delftse Skatejam: in skatepark ‘de middenberm’ op de Provincialeweg kun je vanaf 12.0

0 uur zelf halsbrekende toeren uithalen of de kunst afkijken van oude rotten in het vak. Verschillende dj’s en bands zullen de sfeer verzorgen, er is een sport- en jongerenmarkt en een klimmuur. Ondertussen zal het centrum van de stad een heel ander publiek trekken: tussen 13.00 en 16.00 uur is de Beestenmarkt het decor voor het tiende Harmoniefestival. Wil je iets exotischers en swingenders dan fanfaremuziek? In het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam treden ‘The African Mama’s’ op: om zowel 14.00 als 20.00 uur wordt met muziek en dans het leven van de Afrikaanse vrouw geschetst. Een groep moderne zwarte Afrikaanse vrouwen zet zo’n swingende en positieve show neer, dat je bijna dansend weer naar huis gaat. Maar het leukste evenement dit weekend is toch wel Bazar Curieux in alle drie de zalen van Nighttown in Rotterdam. Zaterdag word je een avond lang heen en weer geslingerd tussen spraakmakende, vreemdsoortige, experimentele acts. Ofwel (in de woorden van de organisatie): ‘Laat je onderdompelen in een grote poel van onbekend en ongekend muzikaal talent.’ Op het programma staan onder meer het Belgische Arsenal (‘avontuurlijke, fantasievolle dance-pop’), de Noorse Hanne Hukkelberg (jazzy) en Jackson & His Computer Band. De 26-jarige Franse producer Jackson Fourgeaud omschrijft zijn muziek als ‘Antique futurism’, een ‘Style Orgy’. De spannendste en origineelste electro-ontdekking in Frankrijk sinds Daft Punk? (GR)

www.skatejamdelft.nl

www.harmoniekapel.nl

www.luxortheater.nl

www.motelmozaique.nl

Wedstrijden en demo’s inline, boarden en BMX, maar ook breakdance battles en graffitischrijvers. Deze (autovrije) zondag houden twintig Delftse jongeren alweer de derde Delftse Skatejam: in skatepark ‘de middenberm’ op de Provincialeweg kun je vanaf 12.00 uur zelf halsbrekende toeren uithalen of de kunst afkijken van oude rotten in het vak. Verschillende dj’s en bands zullen de sfeer verzorgen, er is een sport- en jongerenmarkt en een klimmuur. Ondertussen zal het centrum van de stad een heel ander publiek trekken: tussen 13.00 en 16.00 uur is de Beestenmarkt het decor voor het tiende Harmoniefestival. Wil je iets exotischers en swingenders dan fanfaremuziek? In het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam treden ‘The African Mama’s’ op: om zowel 14.00 als 20.00 uur wordt met muziek en dans het leven van de Afrikaanse vrouw geschetst. Een groep moderne zwarte Afrikaanse vrouwen zet zo’n swingende en positieve show neer, dat je bijna dansend weer naar huis gaat. Maar het leukste evenement dit weekend is toch wel Bazar Curieux in alle drie de zalen van Nighttown in Rotterdam. Zaterdag word je een avond lang heen en weer geslingerd tussen spraakmakende, vreemdsoortige, experimentele acts. Ofwel (in de woorden van de organisatie): ‘Laat je onderdompelen in een grote poel van onbekend en ongekend muzikaal talent.’ Op het programma staan onder meer het Belgische Arsenal (‘avontuurlijke, fantasievolle dance-pop’), de Noorse Hanne Hukkelberg (jazzy) en Jackson & His Computer Band. De 26-jarige Franse producer Jackson Fourgeaud omschrijft zijn muziek als ‘Antique futurism’, een ‘Style Orgy’. De spannendste en origineelste electro-ontdekking in Frankrijk sinds Daft Punk? (GR)

www.skatejamdelft.nl

www.harmoniekapel.nl

www.luxortheater.nl

www.motelmozaique.nl

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.