Education

Straatroof Julianalaan

De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof op de Julianalaan. Bij de roof op zondag 30 augustus rond 3.30 uur raakte een 22-jarige Delftenaar zwaargewond.

Het slachtoffer liep met 21-jarige vriendin over de Julianalaan en werd ter hoogte van de Lipkenstraat belaagd en beroofd. Het slachtoffer liep daarbij een gebroken jukbeen, een hersenschudding en enkele afgebroken tanden op. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De dader ging er vandoor met enkele persoonlijke bezittingen.
De politie wil tips over de dader. Het ging om een negroïde man van circa 20 a 22 jaar. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een trui met capuchon. Informatie kan worden gemeld aan de recherche van Bureau Delft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000.

De studenten van cabaretgroep Appelkweker (“Met onderschrift Coole Gasten Samen”, roept een van de konijnen enthousiast) zijn hier naar eigen zeggen bezig met opnames voor een videoclip (“Of eigenlijk wordt het een documentaire.”) voor hun nieuwe voorstelling. Daarin zetten ze een combinatie van live sketches en videomateriaal neer.

Het slachtoffer liep met zijn 21-jarige vriendin over de Julianalaan en werd ter hoogte van de Lipkenstraat belaagd en beroofd. De dader ging er vandoor met enkele persoonlijke bezittingen.

De 22-jarige Delftenaar liep bij de straatroof een gebroken jukbeen, een hersenschudding en enkele afgebroken tanden op. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie wil tips over de dader. Het ging om een negroïde man van 20 à 22 jaar. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een trui met capuchon. Informatie kan worden gemeld aan de recherche van Bureau Delft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.