Education

Stichting wellicht naar Bibliotheek

De bibliotheek wil de Stichting Moeilijk Toegankelijke Wetenschappelijke Literatuur overnemen. Deze onafhankelijke stichting maakt catalogi van vertalingen van publikaties die oorspronkelijk in talen als Japans en Chinees verschijnen.

De stichting is al gehuisvest in de bibliotheek. In geval van overname komen de dertien werknemers in dienst van de bibliotheek komen. Bibliothecaris Waaijers: ,,Het personeel en bestuur van de stichting willen graag, het cvb is akkoord en de medezeggenschapscommissie staat er positief tegenover. Alleen het Overlegorgaan Personeelszaken moet zich nog uitspreken over de plannen.” (J.O.)

Joyce Ouwerkerk

De bibliotheek wil de Stichting Moeilijk Toegankelijke Wetenschappelijke Literatuur overnemen. Deze onafhankelijke stichting maakt catalogi van vertalingen van publikaties die oorspronkelijk in talen als Japans en Chinees verschijnen. De stichting is al gehuisvest in de bibliotheek. In geval van overname komen de dertien werknemers in dienst van de bibliotheek komen. Bibliothecaris Waaijers: ,,Het personeel en bestuur van de stichting willen graag, het cvb is akkoord en de medezeggenschapscommissie staat er positief tegenover. Alleen het Overlegorgaan Personeelszaken moet zich nog uitspreken over de plannen.” (J.O.)

Joyce Ouwerkerk

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.