Campus

Rectificatie

In het artikel over de kamermuziekconcerten van Krashna Musika (Delta 7) zijn enkele fouten geslopen. Enige kritische uitspraken werden niet gedaan door Christel Somers, afgestudeerd aan de faculteit Civiel Techniek en studente aan het conservatorium, maar door Rien Frölich.

Somers heeft geen kritiek op de huidige vleugels van de TU, maar betreurt het dat er geen concertvleugel (D-formaat) is. De mening over een stuk van Liszt was ook niet van Somers, omdat zij nooit een recenserende mening geeft.

In het artikel over de kamermuziekconcerten van Krashna Musika (Delta 7) zijn enkele fouten geslopen. Enige kritische uitspraken werden niet gedaan door Christel Somers, afgestudeerd aan de faculteit Civiel Techniek en studente aan het conservatorium, maar door Rien Frölich. Somers heeft geen kritiek op de huidige vleugels van de TU, maar betreurt het dat er geen concertvleugel (D-formaat) is. De mening over een stuk van Liszt was ook niet van Somers, omdat zij nooit een recenserende mening geeft.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.