Campus

Popfestival

Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Cultureel Jongerencentrum De Boerderij vindt zaterdag een openlucht popfestival plaats in het Zoetermeerse Van Tuyll-sportpark.

Er staat een groot aantal gerenommeerde bands op het programma. Naast Easy Meat, Cobraz, Julia P. Hersheimer, Gutterball, Claw Boys Claw en Arno and the Subrovnicks is de organisatie erin geslaagd Heather Nova als hoofd-act te contracteren. Zij staat binnenkort ook op Pinkpop. Het festivalterrein is vanaf 11.00 uur toegankelijk. Om 13.00 uur begint Easy Meat.

Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Cultureel Jongerencentrum De Boerderij vindt zaterdag een openlucht popfestival plaats in het Zoetermeerse Van Tuyll-sportpark. Er staat een groot aantal gerenommeerde bands op het programma. Naast Easy Meat, Cobraz, Julia P. Hersheimer, Gutterball, Claw Boys Claw en Arno and the Subrovnicks is de organisatie erin geslaagd Heather Nova als hoofd-act te contracteren. Zij staat binnenkort ook op Pinkpop. Het festivalterrein is vanaf 11.00 uur toegankelijk. Om 13.00 uur begint Easy Meat.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.