Education

Nieuwe vormgeving

De herijking treft ook Delta. Delta verschijnt vanaf vandaag op 16 pagina’s in plaats van de (meestal) 20 die u gewend was. We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om Delta een opfrisbeurt te geven.

De grootste verandering ziet u op de voorpagina. De meeste rubrieken blijven behouden. Ook digitaal staan we niet stil. U kunt nu al het laatste nieuws volgen via Twitter op
@tudelta, en ook onze website krijgt de komende maanden een opfrisbeurt. We horen graag wat u van de veranderingen vindt. Via e-mail, Twitter en zelfs per post.
Frank Nuijens, hoofdredacteur

Abseilen, hier door Jan Willem Feitsma uit het torentje bij studentenvereniging Virgiel, was een onderdeel van de winterrace van klimvereniging SVAC Yeti. De ‘extreme survivaltocht’ afgelopen vrijdag omvatte verder onder meer hardlopen en fietsen. Volgens secretaris Renske Verhulst hebben zich geen ongelukken voorgedaan, alleen stommiteiten: een stel is per abuis een gracht overgezwommen. Van de zestien deelnemende tweetallen hebben Bram van den Eijnden en Martin Korevaar gewonnen. Met afstand, zegt Renske erbij.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.