Education

Menus

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 11 aprilOssenstaartsoep ofgebonden kerriesoep*.Dessert: Blanke vla.

br />
Dagschotel: Gyros met frites en rauwkost.

Luxe: Lamskotelet met peultjes en gebakken kriel.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Gyros/ rundersausijs. Frites/ gekookte aardappelen. Rauwkost/ bloemkool. Gevulde paprika/ knoflooksaus.

Vrijdag 12 april

Tomaten-groentesoep of gebonden champignonsoep*.

Dessert: Chocoladevla.

Dagschotel: Kippenpoot met frites en doperwten.

Luxe: Zeewolf met saffraansaus, pommes duchesses en worteltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Kippenpoot/ hamburger Hawaii. Doperwten/ groene kool. Frites/ gekookte aardappelen. Gevulde aubergine/ kerriesaus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

Donderdag 11 april

Minestronesoep, spaghetti bolognese met gehakt of kaas, kool-perzik- of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 12 april

Uiensoep, lasagne met Turks brood en kruidenboter, gemengde of Griekse salade. Fruit en diverse toetjes.

Maandag 15 april

Kerriesoep, pasta met champignon-roomsaus met spekjes of champignons, Portugese of gemenngde salade. Fruit en diverse toetjes.

Dinsdag 16 april

Tomatensoep, friet met brocollimix, karbonade of perzik-brieflapje, gemengde of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.

Woensdag 17 april

Peruaanse vissoep, rijst met pilaf, kip of cashewnoten, frisse of boerensalade. Fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80. (bedragen zijn euro’s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.

Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.

Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Tyche

Oude Delft 123

Maandag 15 april

Basis: Braadworst, Chinese roerbakgroenten, gekookte aardappelen, soep.

Luxe: Spareribs, gemengde salade, frites, soep.

Toe: Schepijs! Veg. Omelet.

Dinsdag 16 april

Basis: Kipblokjes in roomsaus en champignons, gemengde salade, rijst, soep.

XXL-menu: Biefstuk, gemengde salade, rijst, soep.

Toe: Schepijs! Veg. Loempia.

Woensdag 17 april

Basis: Wildgoulash met rijst, doperwtjes met spek, soep.

Luxe: Kalkoenfilet met champignons, Griekse salade, aardappelwedges, soep.

Toe: Schepijs! Veg. Loempia.

Donderdag 18 april

Basis: Gegrilde visfilets, witlof met ham en kaas, French frites, soep.

Luxe: Geroerbakte biefstuklapjes, rijst, Salade Venezuela, soep.

Toe: Schepijs! Veg. Loempia.

Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.dsb.tudelft.nl/eettafel/menu.html

Koornbeurs

Voldersgracht 1

Donderdag 11 april

Groentesoep, kipkarbonade of champignonragout, gekookte aardappelen,

bloemkool, komkommersalade.

Vrijdag 12 april

Waterkerssoep, varkensrollade of gevulde courgette met paddestoelen en

roomkaas, gebakken krieltjes, tuinerwten, wortelsalade met rozijnen.

Maandag 15 april

Mosterdsoep, kipkarbonade of champignon-kaasbal, krieltjes of pasta,

bloemkool, salade.

Dinsdag 16 april

Courgette-crèmesoep, varkenssaté of groentestick, patat of bruine rijst,

sperziebonen, fruitsalade.

Woensdag 17 april

Pepersoep, Spaanse stoofschotel of bladerdeeg met noten, honing en tofu,

witte of bruine rijst, gemengde groenten, ijsbergsalade.

Donderdag 18 april

Kruidige yoghurtsoep, chili con carne of gevulde courgette, spaghetti of

bruine rijst, erwten en wortelen, witte koolsalade.

Vrijdag 19 april

Uiensoep, kipburgers of gevulde tortilla met kaas, krieltjes of bulgur,

broccoli, wortel-rettichsalade.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro%s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 11 april

Wokweek! (Geld ook voor het voorgerecht en het toetje!).

Donderdag 18 april

Rode kool met rijst en ei als toetje vla met yoghurt

Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658

Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en koek, en deelname aan het avondprogramma.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.