Sint JansbrugOude Delft 50-52Donderdag 18 aprilGroentesoep, andijviestampot met spekjes of kaasspies, boeren- of Griekse salade.
Fruit en diverse toetjes.
Vrijdag 19 april
Uiensoep, gyros of gevulde aubergine met tzaziki, aardappelschijfjes en Turks brood met kruidenboter, gemengde- of Griekse salade. Fruit en diverse toetjes.
Maandag 22 april
Kippensoep, lente stampot met rookworst of kaasspies, Port au Prince- of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.
Dinsdag 23 april
Tomatensoep, pasta Dennis à la Emmylou met gehakt of kaas, gemengde- of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.
Woensdag 24 april
Champignonsoep, friet met doperwtjes en worteltjes, frisse- of Port au Prince salade. Fruit en diverse toetjes.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80. (bedragen zijn euro’s). Het menu staat ook op www.jansbrug.nl.
Alcuin
Oude Delft 55-57
Maandag t/m donderdag
Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep
Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro’s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.
Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl
Koornbeurs
Voldersgracht 1
Donderdag 18 april
Vlees: Yoghurtsoep, chili con carne, gekookte aardappelen, venkel, witte kool-ananassalade.
Veg.: Yoghurtsoep, gevulde courgette met kaas, macaroni. witte kool-ananassalade, venkel.
Vrijdag 19 april
Vlees: Uiensoep, saucijsje, krieltjes, rode kool, wortel-rettichsalade.
Veg.: uiensoep, kaas-kwarkkoekje, bulgur, wortel-rettichsalade, rode kool.
Maandag 22 april
Vlees: Chinese groentesoep, varkensreepjes in kappertjessaus, krieltjes, sperziebonen, waldorfsalade.
Veg.: Chinese groentesoep, quiche, bruine rijst, waldorfsalade, sperziebonen.
Dinsdag 23 april
Vlees: Venkel-roomsoep, kippenbout, patat, doperwten met kruidenboter, komkommer-ananassalade.
Veg.: Venkel-roomsoep, ovenschotel met paddenstoelen, macaroni, komkommer-ananassalade, doperwten met kruidenboter.
Woensdag 24 april
Vlees: Lente-uisoep, halskarbonade, aardappelpuree, spinazie, paprika-kommermersalade.
Veg.: Lente-uisoep, Hongaarse stoofschotel, bruine rijst, paprika-komkommersalade, spinazie.
Donderdag 25 april
Vlees: Champignonsoep, koolrollade met gehakt, krieltjes, prei, gemengde salade.
Veg.: Champignonsoep, kaasschnitzel, bulgur, gemengde salade, prei.
Vrijdag 26 april
Vlees: Komkommersoep, hachee, gekookte aardappelen, broccoli met
tuinkruidensaus, lentesalade met peer.
Veg.: Komkommersoep, groentehachee met courgette, bruine rijst, lentesalade met peer, broccoli met tuinkruidensaus.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro’s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel
Delftsche Zwervers
Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex
Donderdag 18 april
Rode kool met rijst en ei. Toe vla met yoghurt.
Donderdag 25 april
Om alvast in de oranjestemming te komen voor koninginnnendag: hutspot met rookworst of kaas en toe manderijntjes.
Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658
Eten voor eur. 3, incl. toetje, koffie of thee en koek, en
deelname aan het avondprogramma.

Comments are closed.