Education

Lunchconcert

Lunchen bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek was maandag net even anders dan anders. Krashna Musika verzorgde een optreden in het restaurant. Zo smaakt je boterhammetje toch net even wat lekkerder.

Op 27 maart worden de acht campusconcerten die Krashna op steeds andere faculteiten geeft, afgesloten met een kamermuziekconcert bij de unit cultuur

Het ISO koos vorige week een nieuw bestuur. Hbo’ers zijn daarin in de meerderheid. TU-student Marco Mout (pre-master technische natuurkunde) wordt algemeen bestuurslid.

De nieuwe voorzitter Hendricks (24) studeerde aanvankelijk aan de Hogeschool Zuyd, maar stapte over naar de opleiding commerciële economie aan de Business School Noteboom in Maastricht.

De huidige voorzitter Henno van Horssen is ingenomen met de keuze: “In de praktijk hebben we meestal te maken met het bekostigde onderwijs, maar er studeren ook best veel jongeren aan particuliere opleidingen. Goed dat die ook een keer vertegenwoordigd worden.”

Volgens het ISO heeft Hendricks ervaring in de studentenraad van zijn hogeschool. Ook is hij actief in de Rotaract Club Maastricht. Rotaract is de jongerenversie van de Rotary en bestaat uit een netwerk van jongerenclubs die zich inzetten voor goede doelen.

Op de website van de Maastrichtse afdeling staat een korte typering van Hendricks: ‘Verder is Guy in zijn vrije tijd altijd druk met allerlei zaken, een enthousiaste sporter en een fanatieke aanhanger van de uitdrukking ‘even een uurtje onder de mensen’.’

Hij wordt bijgestaan door secretaris Willemijn Zwart (21). Zij studeert Nederlandse literatuur aan de Universiteit Utrecht. Penningmeester is de 22-jarige Davy Paap, student fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Iftin Abokor wordt algemeen bestuurslid: zij is 26 jaar en studeert hbo-rechten aan de Hogeschool Utrecht. Ook Marco Mout (23) wordt algemeen bestuurslid. Hij volgt de pre-master technische natuurkunde aan de TU Delft na zijn bachelor werktuigbouwkunde.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.