Campus

Koeling UB defect, zonwering dicht

Wie in de TU Delft Library werkt of studeert is vandaag vooralsnog verstoken van de buitenwereld. De zonwering is gesloten en mag voorlopig niet open vanwege een defect aan het koelsysteem.

Luxaflex dicht en studeren maar. (Foto: Connie van Uffelen)

Veel ramen, veel daglicht. Dat is het voordeel van een gebouw met veel glas. Alleen kunnen de temperaturen op warme dagen nogal oplopen. Zeker bovenin de bibliotheek. En als er dan zoals vandaag problemen zijn met het koelsysteem, zit er niets anders op dan de luxaflex te sluiten.


Volgens Linda Heemskerk, projectleider Campus & Real Estate & Facilitair Management/ICT voor de bibliotheek, wordt er momenteel hard gewerkt aan een oplossing. “Gelukkig valt het nog mee met de temperatuur. Het gebouw draait nu op reserves van het koelsysteem.”


Aangezien het volgens de weersvoorspellingen vandaag droog, zonnig en warm zou zijn met in de middag temperaturen van 23 tot maximaal 28 graden in het binnenland, luidt het advies de zonwering tot nader order dicht te houden en een andere werkplek te zoeken als het te warm wordt.

News editor Connie van Uffelen

Do you have a question or comment about this article?

c.j.c.vanuffelen@tudelft.nl

Comments are closed.