Campus

Kat in bieb

De TU Delft Library heeft er sinds een week of twee een trouwe bezoeker bij: een roodwitte kat. Dit is wat er gebeurde, gezien vanuit het dier.

De kat komt steeds vaker even buurten. (Foto: Connie van Uffelen)

Machtig interessant is het hier na die enorme trap. Die schuifdeuren zijn een beetje eng, maar eenmaal binnen is er veel te zien. Vorige week ben ik helemaal naar achteren gelopen langs een enorme kast, om wat te snuffelen. Helaas was er niets van mijn gading te vinden.


Onderweg zag ik wel mooie banken om op te liggen en er waren veel studenten die mij graag aaiden. Vind ik helemaal geen probleem, maar niet iedereen is daar blij mee. Mijn baasje was zelfs gebeld over mijn uitstapjes, maar die vindt alles best.


katinbiebdichtbij_11julii2018_ConnievanUffelen1440px.jpg


Gisteren ben ik vlak na die eerste schuifdeuren naar een ruimte gegaan die naar koffie ruikt. Ik liep achter de balie langs, maar mocht daar niet komen. Niemand durfde mij op te pakken om mij weer buiten te zetten. Sommigen vonden mij een beetje vies. Toen ben ik zelf maar weer weggegaan.


En vandaag? Vandaag lag ik in het halletje na de schuifdeuren. Ik kreeg aardig wat bekijks, maar werd plotseling onderaan de trap gezet. Het is niet de bedoeling dat ik hier terugkom. Ik zal proberen een ander plekje te zoeken, maar kan niet beloven dat dit lukt.

News editor Connie van Uffelen

Do you have a question or comment about this article?

c.j.c.vanuffelen@tudelft.nl

Comments are closed.