Education

Het liefst eet hij macaroni

Aula-restaurant, maandag, 17:48 uur. ,,Ja, wel lekker ja”, antwoordt een eenzame bezoeker van het universiteitsrestaurant na een moment van nadenken op de vraag of de maaltijd smaakt.

Hij is werkzaam in de kinderopvang in Delft en voor het gemak eet hij hier twee à drie keer in de week. Naast zijn bord staan nog een glas karnemelk en een puddinkje. ,,Het liefst eet ik macaroni. Hoe? Gewoon, zoals het hoort, ouderwets.” Op pagina 12 en 13 nog meer culinaire kritieken over het Aula-restaurant dat deze week zijn vijfjarig bestaan viert.

Aula-restaurant, maandag, 17:48 uur. ,,Ja, wel lekker ja”, antwoordt een eenzame bezoeker van het universiteitsrestaurant na een moment van nadenken op de vraag of de maaltijd smaakt. Hij is werkzaam in de kinderopvang in Delft en voor het gemak eet hij hier twee à drie keer in de week. Naast zijn bord staan nog een glas karnemelk en een puddinkje. ,,Het liefst eet ik macaroni. Hoe? Gewoon, zoals het hoort, ouderwets.” Op pagina 12 en 13 nog meer culinaire kritieken over het Aula-restaurant dat deze week zijn vijfjarig bestaan viert.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.