Campus

Dure keukenruimte

Waarom bewaar je ze eigenlijk nog? Garantiebewijzen van een strijkijzer van een tientje, de handleiding van een oeroude keukenmachine die je nooit gebruikt, het boekje van de Senseo… Allemaal boekwerken ‘die misschien nog eens van pas komen’, maar uiteindelijk nooit meer ingekeken worden omdat je vergeten bent dat je ze had bewaard, of het apparaat al overleden en weggegooid is voordat je aan garantie hebt gedacht.

/p>


De app Serial+ denkt in te spelen op een gat in de markt en laat je alle garanties en serienummers gewoon opslaan op je telefoon. Je moet ze alleen allemaal wél even handmatig invoeren – al dan niet met foto.


Tja, handig. Maar dat kan natuurlijk ook allemaal in Notities of Evernote. Maak meteen een notitie in je agenda wanneer de garantietermijn verloopt en je krijgt nog een herinnering ook. Doet Serial+ niet voor je. Als de app gratis zou zijn, was het nog een aardig hebbedingetje geweest voor de ultiem georganiseerden onder ons. Maar om € 2,69 uit te geven aan een nutteloze app, moet je wel een extreme controlfreak zijn.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.