Education

Drie studentenpartijen in de race voor de u-raad

Studenten maken zich iets zenuwachtiger voor de verkiezingen op 23 mei dan de personeelsleden. De ene partij heeft een heuse campagnecommissie, dan andere een lange-termijnvisie aangeleverd door een echte denktank, en de nieuwkomer is vooral anders.

Ze zitten maar voor een jaar op het u-raadspluche – de personeelsvertegenwordigers twee – toch stellen ze hun doelen hoog. Al kenmerken de programma’s zich door een stevig alles-moet-beter-gehalte. Over twaalf dagen mogen de houders van een collegekaart hun vertegenwoordiger in de universiteitsraad aankruisen. Acht willekeurig gekozen namen op de drie lijsten stellen zich voor.

Click voor de acht namen op: uraadkandidaat

Jeroen Arendsen

Studenten maken zich iets zenuwachtiger voor de verkiezingen op 23 mei dan de personeelsleden. De ene partij heeft een heuse campagnecommissie, dan andere een lange-termijnvisie aangeleverd door een echte denktank, en de nieuwkomer is vooral anders. Ze zitten maar voor een jaar op het u-raadspluche – de personeelsvertegenwordigers twee – toch stellen ze hun doelen hoog. Al kenmerken de programma’s zich door een stevig alles-moet-beter-gehalte. Over twaalf dagen mogen de houders van een collegekaart hun vertegenwoordiger in de universiteitsraad aankruisen. Acht willekeurig gekozen namen op de drie lijsten stellen zich voor.

Click voor de acht namen op: uraadkandidaat

Jeroen Arendsen

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.