Campus

Berichten (1)

Aan: Flip Kranendonk (19,LR)Ontvangen: 21 oktober 22:32Van: Daan Schellekens (18, ET)Gebruik je de oven oogg…?Woensdagavond komt Flip hongerig thuis van ‘een of andere borrel’ bij Virgiel.

“Ik weet niet meer wat er die avond precies was, als mensen het weten mogen ze het me vertellen!” Vast staat in ieder geval dat hij de oven heeft aangezet om een pizza klaar te maken. Terwijl deze voorverwarmt, dommelt Flip in slaap. Dat de oven vervolgens de hele avond aanstaat, zonder inhoud, ontgaat huisgenoot Daan niet. Flip leest Daans sms echter pas de volgende ochtend en begrijpt hem niet meteen. Maar zodra hij ziet dat de oven nog steeds aanstaat met ernaast een half geopende pizzadoos, gaat er een lampje branden. “Overigens hadden mijn huisgenoten ’s nachts de oven wel uitgezet hoor!” 

“Op dit moment ben ik bezig met een onderzoeksproject over het produceren van bioplastic van maïs. Maar het is een moeilijke tijd, want het bedrijf waarmee we in zee willen gaan is niet echt geïnteresseerd met de huidige prijzen. De olieprijs staat op zo’n laag niveau, dat het voor hun helemaal niet interessant is om bioplastic te maken. Bij een hoge olieprijs wel. Maar ik ga trouwens nog steeds gewoon naar de Albert Heijn hoor, in plaats van de Aldi.”

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.