Campus

Apps – S.O.S. studentenleven

Deze week staat je telefoon in het teken van stappen! Party!
Duizend-en-één apps die je efficiënter laten studeren en beter leren plannen. Maar één ding is net zo belangrijk tijdens je studie: stappen.

En daar bestaan gelukkig al net zoveel apps voor, hoewel niet allemaal zo leuk als deze twee.

Afterparty is als het om ontspanning gaat één van de weinige apps die echt niet op je telefoon of tablet mag ontbreken. Hij maakt in één klap je complete spelletjescollectie overbodig (hallo kastruimte in de GR!) en zorgt voor de grootste lol na een avondje stappen – of ervoor natuurlijk. De spelletjes in de app zijn onder andere Raad de Sterren, Zeg geen Uh en Ranking the Friends; extra leuk als je wat gedronken hebt. Je speelt in teams van minimaal twee personen tegen elkaar. Verloren? Dan krijg je straf op één van de gebieden Social Media, Drank, Sexy of Lichamelijk. De gratis versie heeft trouwens maar een beperkt aantal vragen en straffen. Voor de volledige versie kun je de app voor €1,59 opwaarderen.

Goed, ervan uitgaande dat je ná de spelletjes pas de stad in gaat: installeer dan Nighttag even. Sta je in een bar of club en wil je dat graag via Facebook delen met je vrienden? Met Nighttag kun je niet alleen met één druk op de knop je locatie kenbaar maken, maar ook foto’s delen en zelfs de muziek laten horen die ze er draaien, want die herkent de app automatisch. Hij koppelt zelfs het nummer dat ze draaiden aan de foto die je op dat moment nam. Socialer kan een app niet worden, nu nog de leukste vrienden mee.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.