Campus

www.thespark.com

Altijd al willen weten hoe stressbestendig je bent? Of wil je misschien weten wat voor een persoonlijkheid je hebt? The Spark biedt uitkomst! De website beschikt over de vreemdste tests.

Daarvan wordt ook nog eens beweerd dat ze wetenschappelijk verantwoord zijn. En inderdaad, eigen onderzoek laat zien dat de geslachtstest tenminste in één geval blijkt te werken. Naast tests zijn er nog ‘wetenschappelijke’ hulpmiddelen te vinden. De zogenaamde ‘Academic Paper Generator’ claimt over ieder onderwerp uit de geschiedenis een verslag te kunnen schrijven. Maar wanneer dan in het verslag staat dat de structuur van het Romeinse Rijk heel erg is beïnvloed door Winston Churchill, valt de site door de mand. Nu maar wachten totdat ook tentamens met een ‘Exam Generator’ opgelost kunnen worden.

Altijd al willen weten hoe stressbestendig je bent? Of wil je misschien weten wat voor een persoonlijkheid je hebt? The Spark biedt uitkomst! De website beschikt over de vreemdste tests. Daarvan wordt ook nog eens beweerd dat ze wetenschappelijk verantwoord zijn. En inderdaad, eigen onderzoek laat zien dat de geslachtstest tenminste in één geval blijkt te werken. Naast tests zijn er nog ‘wetenschappelijke’ hulpmiddelen te vinden. De zogenaamde ‘Academic Paper Generator’ claimt over ieder onderwerp uit de geschiedenis een verslag te kunnen schrijven. Maar wanneer dan in het verslag staat dat de structuur van het Romeinse Rijk heel erg is beïnvloed door Winston Churchill, valt de site door de mand. Nu maar wachten totdat ook tentamens met een ‘Exam Generator’ opgelost kunnen worden.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.