Onderwijs

Vuistslag voor KMT’er

Een eerstejaars student is tijdens de kennismakingstijd (KMT) door een voorbijganger op zijn gezicht geslagen. De 18-jarige jongeman had zich donderdagochtend met zijn KMT-groep verzameld op het Achterom.

Volgens een politiewoordvoerder belemmerden zij daarbij het verkeer. Een passerende fietser duwde de student opzij, waarop deze zijn middelvinger ophief naar de man. Dat kwam hem op een vuistslag in het gezicht te staan, waarbij hij zijn neus brak. Ook een voortand knapte af. De politie probeert door gesprekken met de andere studenten achter de identiteit van de dader te komen.

De 18-jarige jongeman had zich donderdagochtend met zijn KMT-groep verzameld op het Achterom. Volgens een politiewoordvoerder belemmerden zij daarbij het verkeer. Een passerende fietser duwde de student opzij, waarop deze zijn middelvinger ophief naar de man. Dat kwam hem op een vuistslag in het gezicht te staan, waarbij hij zijn neus brak. Ook een voortand knapte af. De politie probeert door gesprekken met de andere studenten achter de identiteit van de dader te komen.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.