Campus

Vrije val

,,Ze zijn niet van twee hoog, maar van één hoog gevallen”, verbetert een huisgenoot het persbericht van de Delftse politie. Maar het blijft behoorlijk stom natuurlijk.

De twee 21-jarige bewoners van studentenhuis Jacoba van Beierenlaan 67 lagen vorige week te studeren in een nylon net dat ze in het trappenhuis hadden gespannen. Toen een van de twee eruit wilde klimmen, brak het net, en de twee stortten een meter of drie naar beneden. Vanwege rug- en nekletsel werden beiden met de ambulance naar het Reinier de Graafgasthuis afgevoerd. Inmiddels zijn de twee studenten weer thuis. Blijvend letsel hebben ze aan het ongeluk niet overgehouden.

,,Ze zijn niet van twee hoog, maar van één hoog gevallen”, verbetert een huisgenoot het persbericht van de Delftse politie. Maar het blijft behoorlijk stom natuurlijk. De twee 21-jarige bewoners van studentenhuis Jacoba van Beierenlaan 67 lagen vorige week te studeren in een nylon net dat ze in het trappenhuis hadden gespannen. Toen een van de twee eruit wilde klimmen, brak het net, en de twee stortten een meter of drie naar beneden. Vanwege rug- en nekletsel werden beiden met de ambulance naar het Reinier de Graafgasthuis afgevoerd. Inmiddels zijn de twee studenten weer thuis. Blijvend letsel hebben ze aan het ongeluk niet overgehouden.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.