Opinie

Vooraanmelding

In het artikel over de populariteit van de harde ingenieurswetenschappen in vergelijking tot bijvoorbeeld de aantrekkingskracht van de opleiding scheikundige technologie (Delta 22, pagina 7), maakt u het wel erg bont.

Toegegeven, de absolute cijfers voor de vooraanmelding zijn niet fraai, maar als u een vergelijking wilt maken tussen de cijfers van nu en die van 2000, dan dient u zich te realiseren dat in 2000 het getal zowel de aanmeldingen voor de opleiding scheikundige technologie als die voor de opleiding life science & technologie aangaf. Toen 45 (gezamenlijk) nu 30 (Stbt) plus 40 (LST-Delft). In feite is het aanmeldingen voor Stbt dit jaar zelfs wat hoger dan vorig jaar!

Maurice Peereboom .

Opleidingsdirecteur Stbt .

In het artikel over de populariteit van de harde ingenieurswetenschappen in vergelijking tot bijvoorbeeld de aantrekkingskracht van de opleiding scheikundige technologie (Delta 22, pagina 7), maakt u het wel erg bont. Toegegeven, de absolute cijfers voor de vooraanmelding zijn niet fraai, maar als u een vergelijking wilt maken tussen de cijfers van nu en die van 2000, dan dient u zich te realiseren dat in 2000 het getal zowel de aanmeldingen voor de opleiding scheikundige technologie als die voor de opleiding life science & technologie aangaf. Toen 45 (gezamenlijk) nu 30 (Stbt) plus 40 (LST-Delft). In feite is het aanmeldingen voor Stbt dit jaar zelfs wat hoger dan vorig jaar!

Maurice Peereboom .

Opleidingsdirecteur Stbt .

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.