Nanoracer

Dat zegt genoeg.

Zeg, moeten we het soms uitspellen? Bensu Cars zijn zo underground als de geheime vluchtweg van Saddam Hussein. We hebben eigenlijk al veel te veel gezegd.

Eh? U zegt dat u wel eens zo’n Bensu Cars race heeft gezien? En dat u het maar potsierlijk vond, van die volwassen kerels die kraaiend staan toe te kijken hoe hun high tech speelgoedautootjes elkaar de pas afsnijden? Bestaat niet. Bnesu Cars races vinden nooit plaats onder het oog van de oningewijden. Onmogelijk. Vertel eens, hallucineert u wel vaker? Straks gaat u ons zeker vertellen er een website over Bensu Cars bestaat. Alsof ooit een Bensu-samoerai zijn geheimen zou prijsgeven aan de kakofonie van het internet! En gaat u beweren dat op die site foto’s staan waarop een Bensu Car (subliminal reclameboodschap: je hebt ze in maar liefst tien modellen!! en ze lopen op batterijen!! en je kunt ze makkelijk zelf repareren!! Koop ze allemaal!!!) zonder enige gêne rondkart op het glooiende landschap van een naakt vrouwenlichaam.

Goh. Wat jammer nou dat u het nodig vond zo te overdrijven. Zo ontmaskert u zichzelf als een jammerlijke fantast, een Phono, in Bensu-jargon. U heeft geen flauw idee, he? Niet het vaagste vermoeden dat zulke denkbeeldige afbeeldingen lijnrecht ingaan tegen de ongeschreven Bensu-codes. Codes die we u niet zullen verklappen – inderdaad, om u te beschermen. Aandringen heeft geen zin. Nee, echt niet. Die codes zijn geheim. Het is voor uw eigen bestwil % nee, alstublieft niet kietelen, nee, nee… – nou ja, eentje dan, no. 34: bij indoors Bensu Car racen altijd eerst goed stofzuigen.

Vergeet het. We hebben al te veel gezegd. Bensu Cars % wees verstandig en wis die naam uit uw geheugen.

www.bensushop.nl

First rule about the Bensu Cars Club: you don’t talk about the Bensu Cars Club. Ga maar na: heeft u ooit gezien dat ergens op de campus een TU-student % met een van spanning strakgetrokken gezicht, en een hinderlijke zenuwtrek die zich tergend langzaam verplaatste van de linker- naar de rechter mondhoek % goed, dat die bloednerveuze student, dus, open en bloot stond te wachten op een paar anonieme kameraden, om zomaar even in het volle daglicht een Bensu Cars race te houden!? Nou dan. Dat zegt genoeg.

www.bensushop.nl

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.