IBG-fout

Maar daar hebben de studenten volgens de regels geen recht op.

Toen de Delftse studentenvakbond VSSD om opheldering vroeg, meldde IBG aanvankelijk dat het om ‘nieuwe regelgeving’ ging. Later bleek er echter een fout in het Groningse computerprogramma te zitten. De VSSD spreekt van een ‘opmerkelijke blunder’, en maakt zich zorgen dat sommige zesdejaars hun studieplannen hebben aangepast. ,,Het gevaar is dat studenten denken dat ze het geld inderdaad krijgen, en het al op zijn gaan maken”, aldus Ramses Kaijen van de VSSD.

De Informatie Beheer Groep (IBG) is het spoor soms flink bijster. Een aantal Delftse studenten van de lichting ’94 heeft een brief ontvangen waarin staat dat zij een jaar extra basisbeurs krijgen. Maar daar hebben de studenten volgens de regels geen recht op.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.