Cultuurtips

New BreedAls onderdeel van hun ‘Cut the crap tour’ staat de Maassluise crossover-metalband New Breed vanavond in Speakers. De schreeuwende gitaren van New Breed in combinatie met scratches van dj @tic doen nog het meest denken aan Linkin’ Park, Limp Bizkit en Rage Against The Machine.

www.speakers.nl . .

Nesko tour

In de Stadsgehoorzaal van Middelburg gaat volgende week vrijdag de negenendertigste tournee van het Nederlands Studenten Kamerorkest van start; een orkest samengesteld uit studenten van verschillende universiteiten en hogescholen onder leding van Otto Tausk. Thema is dit jaar ‘From Russia with Love‘, het programma omvat Celloconcert no.1 van Dmitri Shostakovich met celliste Doris Hochscheid, Liefdessymfonie no.4 van Ludwig von Beethoven en een compositie van Jan-Bas Bollen waarin de behendigheid van het orkest op de proef wordt gesteld. De tournee duurt tot 2 mei en voert langs zeven steden. Het dichtstbijzijnde optreden is in de Lokhorstkerk in Leiden.

www.nesko.nl . .

Eindpresentaties

Cultureel Centrum ‘Mekelweg 10’ houdt binnenkort zijn jaarlijkse eindpresentaties van de diverse cursussen. Donderdag 17 april presenteren de cursisten van ‘Barok ’n roll’ een cursus zang klassiek en musical met muziek van Bach, Schubert, Weill, O’Brien en ‘The rocky horror picture show’. Een week later presenteren de cursisten van de cursus zang en popmuziek en dinsdag 29 april is de presentatie van de cursus piano. De eindpresentaties zijn gratis toegankelijk. Verder is er in het weekend van 26 en 27 april een cursus modeltekenen onder leiding van Annelies Alewijnse.

Info, aanvangstijden en prijzen: zie de activiteitenrubriek in Delta.

New Breed

Als onderdeel van hun ‘Cut the crap tour‘ staat de Maassluise crossover-metalband New Breed vanavond in Speakers. De schreeuwende gitaren van New Breed in combinatie met scratches van dj @tic doen nog het meest denken aan Linkin’ Park, Limp Bizkit en Rage Against The Machine. In september wonnen de vier bandleden de Westerpop Lokaal Bokaal 2002, waarmee ze de laatste winnaars waren van deze prijs; vanwege het overlijden van juryvoorzitter en voormalig Teeset-zanger Peter Tetteroo zal de prijs die in augustus wordt uitgereikt voortaan Peter Tetteroo Bokaal heten. Aanvang optreden 20.30 uur, het voorprogramma wordt verzorgd door de Rotterdamse band Craven.

www.speakers.nl . .

Nesko tour

www.nesko.nl . .

Eindpresentaties

Info, aanvangstijden en prijzen: zie de activiteitenrubriek in Delta.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.