London Calling

13 augustus 2012

Blij met brons

Blij met brons Van de zes roeiers van Proteus en Laga die deel uitmaakten van de nationale Olympische equipe kwamen er twee terug met een bronzen medaille om de hals. Chantal Achterberg en Sytske de Groot, leden van de vrouwenacht, konden hun geluk niet ...
28 juni 2012

Onverwoestbaar vertrouwen in goede afloop

Onverwoestbaar vertrouwen in goede afloop Beachvolleyer en TU-student Daan Spijkers vertelt over zijn ultieme pogingen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen, deze zomer in Londen. Met veel tumult rondom de dopingcontrole.

14 juni 2012

Wakker worden met een kater en een medaille om de nek

Wakker worden met een kater en een medaille om de nek Topsportende TU-studenten proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen deze zomer in Londen. Deze week: De Holland Acht (Olivier Siegelaar en Peter Wiersum).
23 mei 2012

Ook Lievens en Hogerwerf naar Olympische Spelen

Ook Lievens en Hogerwerf naar Olympische Spelen Tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Luzern plaatsten zich dinsdagnamiddag nog twee roeiers van Proteus definitief voor de Olympische Spelen in Londen. Zowel de lichte vier-zonder, met Roeland Lievens, als de dubbeltwee, met ...

23 mei 2012

‘Ik ben vooral héél leeg; fysiek en mentaal’

‘Ik ben vooral héél leeg; fysiek en mentaal’ Vier roeiers met TU-bloed waren al zeker van de Olympische Spelen in Londen. Dinsdag voegden zich daar nog twee roeiers bij, tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Luzern. Een speciaal naar de Rotsee afgereisde delegatie van ...
26 april 2012

Bitterballen eten met de koningin

Bitterballen eten met de koningin Topsportende TU-studenten proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen deze zomer in Londen. In aflevering vijf: roeier Roeland Lievens en slalom-kanoër Robert Bouten.

05 april 2012

‘We hebben nu echt wat te zoeken in het veld’

‘We hebben nu echt wat te zoeken in het veld’ Topsportende TU-studenten proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen deze zomer in Londen. In aflevering vier: roeier Olivier Siegelaar en stuurman Peter Wiersum uit de Holland Acht.
22 maart 2012

‘Mensen weten dat dit een heftig projectje is’

‘Mensen weten dat dit een heftig projectje is’ Topsportende TU-studenten proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen deze zomer in Londen. In aflevering drie: roeisters Chantal Achterberg en Sytske de Groot.

  Meer