Ga direct naar: Hoofdnavigatie | Inhoud | Zoeken | Servicemenu

Voorpagina

Nieuws 17 februari 2017 15.50

Eén vici-beurs naar Delft

Eén vici-beurs naar Delft Celdeling, gebarentaal, antimaterie, nationale identiteit en meer: 34 ervaren wetenschappers krijgen een Vici-beurs van anderhalf miljoen euro voor hun onderzoek. Onder hen één Delftenaar.
Nieuws 17 februari 2017 12.46

Rectoren bezorgd om vrije wetenschap

Rectoren bezorgd om vrije wetenschap De onrust in de wereld verstoort de vrije wetenschap, schrijven de rectoren van de Nederlandse universiteiten in NRC Handelsblad. “Laten we het tij keren nu het nog kan.”
Interview 17 februari 2017 12.00

'Nu nadenken over gevolgen van automatisering'

'Nu nadenken over gevolgen van automatisering' Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: Jorino van Rhijn, president van de TU Delft Debating Club.
Nieuws 16 februari 2017 15.00

​Basisbeurs terug, maar wie gaat dat betalen?

CDA, ChristenUnie en SP willen de basisbeurs weer invoeren, maar voor de financiering hebben ze verschillende oplossingen, blijkt uit de doorrekeningen van het Centraal Planbureau.
International 16 februari 2017 13.00

Phd students create new MOOC

Starting in March 2017, a new MOOC, 'Rethinking the City: New Approaches to Global and Local Urban Challenges' will join the list of online courses available from TU Delft on the EdX platform.
Nieuws 15 februari 2017 17.30

Nog een kieswijzer: speciaal voor jonge zwevers

Voor jongeren die niet weten op welke partij ze op 15 maart willen stemmen, gaat vanavond de Jongerenkieswijzer online. Het initiatief van de Nationale Jeugdraad is gericht op zaken die jongeren het meest aangaan.
  Meer
RSS

Aanmelden wekelijkse nieuwsbrief

  • Gezocht: VJ/VIDEO ARTIST

    Voor live minimal music project ( 2 piano's) zoeken we een muzikale VJ die live visuals kan verzorgen tijdens concerten. Affiniteit met minimal music ( Philips Glass, Steve Reich etc) is een ......

  • Studentmentoren gezocht

    Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF is vanaf september 2016 het project Refugees@campus gestart. Dit is een studentmentoringprogramma waarbij UAF-studenten worden gekoppeld aan Nederlandse ......